Thursday, 8 December 2011

SOMEBODY HELP ME!!!

aq tawla aku baru lam dunia blogger neh,,asal eammber yg follow aku jd xde?? adeih,,,help me...!!
>.<

Wednesday, 7 December 2011

BOSAN

bosannyerrr cuti sem neh,,nok keje mom xbg,,haish,,mmber pon rmai yg da stat sem baru da,,ape kebendala ep,,hmmm,,,nk mlancong,kewangan xstabil,,hmm,bilela duit mara nk masok neh,,,waaaaa~~!!!

~bosan,puah,boring,saru~
                >.<

Monday, 5 December 2011

TERKEJUT BAI BILE TAW RESULT!!

fuuh,,xsgka lak dpt result camtuh,,anyway,alhamdulillah ar,,huhu,,insyaAllah next sem nk wat lebih ckit so that i get flying colours,,inysAllah barakallah,,ngeeee
=D

Saturday, 3 December 2011

Baru buat blog lah,,haha!!

ngeee,,pada tanggal 4 disember 2011,jam 5 pagi,aku baru wat blog neh,,sekian terima kaseh,,tu je,,xtaw nak tulis ape,,ngeeee,,sori ar kalo blog aku hodoh,,actually aku wat blog neh sbb aku bosan doe cuti sem neh,xtaw nk wat ape,,so,aku watla blog neh lebih kurang,,ngeh3,,so,kalo nk komen pedas2 tu boleh,tp jgn laa pedas sngt lak yerr,,negh3,,

~peace no war~
          ^_^